lördag 29 december 2012

018, bäst

Spenderar kvällen på stan med finaste Charlotta och just nu sitter vi på Café 018. Ett av dom skönaste ställena jag vart på på länge, haha.

Ägaren är asskön! Det första han gjorde när vi kom in var att ge mig komplimanger för mina glasögon och sånt. Sen gav han både mig och Charlotta extrapris på kaffe :D

Är inne på min 3e kaffekopp nu som han bjudit på - och inte vilket kaffe som helst heller, han skummar varm mjölk åt mig och har i. Hihi.

Min kväll är gjord!



fredag 28 december 2012

Shopaholic

Mellandagsrean har gjort mig nästan helt pank. Marielle var också med på ett hörn och hjälpte till, haha. Kom hem med liiite fler kassar än beräknat.

Det slutade med två kavajer, en skinnjacka och en tubhalsduk, ett par shorts och två par jeans, en t-shirt och en skjorta, en väska, pyjamas-shorts, örhängen och ett karma-armband. Tänkte lägga upp bilder på allt, men min kamera är död och jag orkar inte fixa med telefonen haha. Bilder kommer upp allteftersom istället :)


torsdag 27 december 2012

Kvällens sällskap, vi saknar dig ❤

Edvin Berg, du är mitt sällskap ikväll. Tänker på allt som varit och är så tacksam över hur du berört mig och alla i din omgivning. Trots att vi inte kände varandra så bra är jag tacksam att jag fick träffa dig!

Lite av Edvins musik (det jag lyssnar på för tillfället) får du om du klickar här.

Vila i frid, Edvin 


Gratis är gott jobb är kul hejdå

Alltså, Wrapp. En av nutidens bästa påhitt! Att skicka presentkort till folk utan någon som helst kostnad... Jag verkligen dör. Älskar det! Har suttit och letat igenom min egen Wrapp nu ett tag sen jag kom hem från jobbet och det har slutat med ca 6 filmer på CDON, en bok på Adlibris och lite grejer på Nelly. 

Iiiih :D 

Dags för lite Sheldon och Big Bang, hjälp vilken härlig kväll jag har. 

Lite införskaffade grejer från tidigare idag (Känsla of Sweden):





tisdag 18 december 2012

Härlig dag. Inte

Ligger i min säng och försöker sova. Det går dock inte för tankarna flyger o far i mitt huvud som jag vet inte vad. Inte kul.

(Min mentor kallade mig idiot och klant tidigare idag, vilket gjorde mig på superbra humör. Lovar. Dessutom satte jag nyss en stor klunk vatten i fel strupe).

Kvällen fuckar ur och gör min redan äckliga dag värre

LOL

Hemma i sängen nu igen efter en mysig helg hos älskling :) har haft det superbra större delen av tiden och dessutom haft sällskap av massa goa vänner. Mys!

Godnatt-bild får ni också, hejs





onsdag 12 december 2012

Världens bästa :)

Har haft en supermysig dag! Sov först alldeles för länge, sen åkte jag till Linus och var med honom. Skruvade ihop lite möbler och åt en romantisk pizza dom han överraskade mig med ;)

( Missade dock 12/12-12 12:12... Såg det när klockan var 14 över haha )

På väg hem till Uppsala nu för att skriva klart ett tal inför Svenska Nationella.

Hejs



1 (underbart) år!

Idag har jag och världens bästa, mest underbara kille varit tillsammans i 1 år! Är så glad att jag har dig i mitt liv. Utan dig är jag ingenting. Du gör mig lycklig!

Tack för att jag får vara bara din och du bara min.

Jag älskar dig Linus!



måndag 10 december 2012

Härlig måndag

Lediga dagar - jag älskar dom! Speciellt efter en helg med massa spring och kul grejer. Har haft det mys med älsklingen (+ familj och vänner) men som alltid lyckas jag vrida på dygnet samtidigt. Somnade inte förrän 3-4 inatt så tog mig en rejäl sovmorgon nu på morgonen! :D 

Som den fantastiska storasyster jag är ska jag nu ner och hålla lillasyster Esther sällskap medan hon bakar äppelmuffins. OMNOM. 

Hejs 


fredag 7 december 2012

It's a fu**ing alarm

Skönaste sättet att vakna på måste ju vara när ens lillasyster kommer in i rummet och skriker. KUL!

Att jag ställer 4 alarm på högsta volym som går nästan direkt efter varandra betyder inte att jag vill störa henne. Det är mer ett försök till att försöka vakna. Men nej, tydligen inte.

Så idag när jag då sänkte alarmets volym pga hennes dryga tjat, ja men då försov jag mig en timme istället.

Härlig start på en redan sur dag

tisdag 4 december 2012

Högskola till hösten!

Äntligen vet jag vad jag vill göra! Först och främst ska jag ju plugga av allt skit jag har just nu och ta studenten och efteråt ska jag resa eller jobba ett tag. 

Sen till hösten kommer jag börja läsa Grundlärarprogrammet - inrikting F-3, antagligen i Falun :D det är en 240-poängskurs vilket innebär ytterligare 4 års studier, men nu har jag ju faktiskt ett mål. 

Yay!



torsdag 29 november 2012

Rekord!

Wow, har inte bloggat på en månad nu. Börjar slå nya rekord! Finns ingen vettig anledning, jag är bara glömsk och när jag kommer ihåg det då är jag för lat istället. Haha.

Det som hänt: älsklingen har fyllt 20, jag håller på med körkortet och är förhoppningsvis klar snart, stackars jag letar plugg igen (högskola) fast för nästa år + (det viktigaste av allt, eh...) jag har "långt hår". YAY.

Så då vet ni. Hejdå igen! (Marielle hälsar glatt)



onsdag 31 oktober 2012

Daimkakor och Big Bang Theory

Sitter och kollar tv hemma hos Gustavsson, dricker te och äter en macka. Ifall ni undrade alltså ;) nej men Linus är och jobbar så har inget att göra. Tråkigt att lägga sig också. Måste säga att det är betydligt roligare att se Sheldon citera Spiderman i BBT för att impa på tjejen. Gölligt!

Själv har jag impat ("...") på min duktiga genom att baka goda kakor. Eh, ja nästan i alla fall. Blir en kaka för mig ny och sen godnatt!

söndag 28 oktober 2012

Lml

Jag dör. Vaknade med migrän imorse och den har fortfarande inte släppt helt. Och just idag när jag ska iväg med Charlotta och Marielle för att fotas och allt. PERFEKT! Men jag överlever nog, haha.

Dags för en skön dusch. Hejs!

onsdag 24 oktober 2012

Here we go again

Ajdeeee

Idag har vart en fuuullproppad dag (bortsett från förseningar och annat trams från min sida). Har vart i skolan  för första gången på över 5 veckor. Wow. Känns konstigt, men så sjukt skönt! Jag trodde verkligen att ingen skola på över en månad skulle vara latch. I was wrong.

I alla fall så fortsatte det med ett nästan 2 timmar långt möte med skolans elevkår och Tove som var på besök. Kul! Dessutom (!) så har skolkatalogen för Uppsalas gymnasieskolor kommit nu! Ih jag döör. Mitt kort var hemskt haha, ser ut som om jag sitter och sover i stolen. Synd, men men. Sitter och tröstar mig med denna låt.


Puss

torsdag 11 oktober 2012

Gissa kakan

Blev sugen på att baka. Here comes the result! :)

tisdag 2 oktober 2012

L.O.U.D L.O.U.D

Woho, I'm back!

Ligger i sängen och har paartyyy i mina lurar :D ("nya" Koss som är feeeta). Helt underbart. Är på sjukt humör och hoppas att det håller i sig till åtminstone imorrn.

Blev förresten fotad för UNT idag. Scary. Får se om bilden ens kommer med i tidningen haha.

Godnatt

söndag 9 september 2012

Kaos

Okej, så min blogg är kaos just nu. Råkade ändra hela designskiten och nu får jag inte tillbaka det gamla... Haha. Aja. Ska fixa det så fort jag kan. Ignorera det tills jag gjort det, hehe.

Efter en awesome helg med Linus (trots alla tjejers fiende - mensvärken) ska jag koppla av lite. Ta en kopp te, läsa en bok. Eller så tar jag bara och lägger mig istället... Får se ;)

Godnatt i alla fall!


lördag 1 september 2012

Nypremiär!

Alltså jag är helt slut efter nästan 2 timmars träning. Första gången på gymmet sen någon månad tillbaka. Dessutom har jag inte tränat ordentligt (2-3 ggr/vecka) sen december typ... Pinsamt och dåligt. Men nu är jag igång igen även om jag börjar smått!!

Målet är eventuellt (haha jag har inte bestämt mig än) maraton nästa år!

Hemma för mig - bildbomb

Vill tillbaka, hem till Schweiz. Även fast jag vuxit upp helt i Sverige och bara vart på småvisiter (2-3 veckor i taget) varje år i Schweiz så är det där mitt hjärta är just nu. Saknar mina farföräldrar, kusinerna, släktingarna, vännerna. Saknar att vara omringad av berg, glädjen att allt inte är lila platt som i Sverige. Saknar språket, maten.

Jag saknar allt som har med Schweiz att göra.

Farligt

Den känslan...

Ni vet när man har typ sjukt bra planer för något? Och så kommer ett samtal som i samma sekund saboterar alla dom sjukt awesome planerna? Den känslan... Så himla värdelöst

torsdag 30 augusti 2012

Awesome day!

Såå... Jag fick sms från SmartEyes tidigare idag om att glasögonen jag beställt äntligen kommit! Fick lite panik i och för sig, haha, eftersom jag inte är van vid så stora bågar... Men isch så snygga dom är!

Innan det var jag på Espresso House med Felice och Fredrik. Mysigt att sitta sådär med en kaffe och prata!

Efter allt det där fick jag ett impulsryck, haha, och åkte till min fantastiske vän Viktor :D kul var det!

onsdag 29 augusti 2012

Impulser... Just gotta love 'em

På väg hem till Uppsala efter en impulsresa till älsklingen i Avesta. Hehe. Haft världens bästa dag trots att vi mest latat oss! (Åt massa kakor som vi bakade sist, mwheheheh)

Hejdå bloggen, hej Spotify

Just saying

Distansförhållanden suger, just saying. Men tack och lov så har jag hittat han som gör det värt det ändå. Älskar dig Linus!

tisdag 28 augusti 2012

"Krya på mig"

Ligger i sängen och har försökt sova sen kl 21. Är helt slut, men det går ändå inte tack vare min sketna förkylning... Har köttat sönder med varmt honungs- och citronvatten, multivitamin, omega3, frukt och värktabletter haha. Men inget vill hjälpa mig. Enda positiva är att jag inte fryser så mycket längre! (T-shirt, tjocktröja, strumpor, sockor, täcke osv hjälper till lite...)

Ska försöka sova igen nu. Annars blir det varken skola eller jobb imorrn... NATTI

tisdag 7 augusti 2012

Påkörda

Tror ni inte att nån idiotisk fransman kör över på pappas sida av vägen och kör in i oss? -.- som tur var blev det inte en "hel-krock" utan det var bara backspegeln som kapades.

"Bara"...

Andorra

Okej så, jag och familjen är på väg till sydfranska kusten för att sola och bada. NU SKA JAG BLI BRUUUN! Hehe.

Har vart i Andorra sen runt lunch nån gång, men det sög hårt tyvärr. Restaurangen vi åt på hade sjukt otrevlig personal, maten var inte OK och allt som fanns att kolla på var tantkläder haha.

Men något bra fanns det iaf! Köpte mig en fet klubba (yay) för knappt 1,5€ :D