söndag 29 april 2012

Trippel-derp?

Fönstret är öppet, lamporna är släckta, jag ligger nerbäddad i en skön säng och alla har fått sina godnatt. Tror ni jag somnar? Nej, det gör jag verkligen inte... Jag är varm som stryk och det låter en massa från köket där nere. Så fml.

Gör ett nytt försök. Godnatt.

Dubbel-derp

Huvudvärk nästan hela dagen. Fint. Har dock ätit god mat, eh... Kröp nyss till sängs eftersom jag ska upp tidigt imorrn och hjälpa pappa i kassan på LO. Kanske får träffa lite kul folk igen?

Ska tillägga att jag saknar dig Linus, du är en bajs som inte bor med mig. Eller nåt sånt, haha.

Återigen är min enda vän -ikväll, inte idag som jag råkade skriva igår- datorn och telefonen.

/ "Forever alone"

lördag 28 april 2012

Derp

Ligger i sängen och dör just nu. Känns som att inget rullar på utan att allt liksom har fastnat i samma gamla spår... Dessutom är jag rejält trött och uttråkad.

Ehee. Hade inte tänkt att första inlägget på snart en månad skulle bra typ drygt, men DYVERRRR.

Min enda vän idag är telefonen och datorn. Så, godnatt. "Du tröga värld", eller nåt sånt.

onsdag 4 april 2012

6 timmar hår...

Lotta och jag har precis lagt oss efter en lång dag i Linköping. Åååh jag är så trööött!

Först var vi ju då på frisörprogrammet i L-köping och skulle få håret permanentat. Tror ni vi var lockiga efter eller? Haha nja inte riktigt...

Sen efter det virrade vi runt i centrum och letade efter matställen, frisörer med drop-in (inte nöjda som sagt) och Wayne's Coffee. Hehe. Lokalsinnet sitter ju som det ska ;)

Efter en impulsklippning på någon frisörsalong (ajaj, det tog på längden) hittade vi till slut tillbaka till resecentrum och kunde bege oss till Ödeshög igen. Skönt måste jag säga! Efter 6 timmar spenderade på ens hår + massa andra timmar spenderat på annars, så är man som sagt ganska trött...

Dock var vädret fint och jag fick en riktig mysdag med Lotta!


söndag 1 april 2012

Dag 18 – Vad jag vill bli när jag blir stor

Jag har absolut ingen aning om vad jag ska bli när jag blir stor. Skrev lite tidigare om att jag velat bli bl.a. polis, advokat, lärare och läkare. Men idag är nog inget av det där aktuellt. Inte än i alla fall... Antagligen startar jag eget företag inom något (haha, jag vet inte vad än) och blir multimiljonär så det skriker om det.

Någon grej jag dock vet att att jag vill bli är "Fru", "Mamma" och "Mormor/Farmor". Om så för att bara vara hemma spelar ingen roll, bara dom drömmarna slår in.