söndag 10 juni 2012

... hejdå

Stört. Trött. Brud. Nej men helt seriöst somnar jag snart, vilket inte är OK. Som tur är sitter jag på 848:an som har Uppsala som slutstation... Höll på att missa bussen hem och då hade jag blivit kvar i Avesta över natten!

Hehe, drog till hit tidigare idag med Linus efter att ha skjutsat Lotta hem till sig. Där lagade vi en bil, tog knasiga kort på Philipe, köpte en fransk hethund och hade det mysigt.

Hoppas dock på att vara hemma innan 1 inatt, usch. Behöver liksom sova innan matteprovet imorrn...

Sov

Efter bara 5 timmars sömn föregående natt och en fullspäckad dag idag borde jag faktiskt kunna sova. Men nej... Ligger i sängen och har verkligen försökt, men det bara gnor inuti. Äckliga känsla, varför kan den inte bara försvinna? Det är den där känslan när man bara känner på sig att nåt dumt kommer hända... Typ.

Gör ett försök till antar jag. Godnatt

fredag 8 juni 2012

Effektiv halvtimme!

På 30 minuter har jag nu duschat, tvättat håret, sminkat mig och packat. Plus, jag hann till bussen! Det enda jag inte gjorde var att packa ner tjocktröja eller jacka. Ehee, jag lär få ångra det ikväll... (Har väl antagligen glömt en massa saker.)

Så vart ska jag?

måndag 4 juni 2012

Du lyser upp mitt mörker



Denna låt är visserligen skriven till en tjej nånstans i världen, men texten är så fin! Brukar ju bara skriva en massa ointressanta saker här på bloggen, men älskling nu gör jag det du "väntat på". I förra inlägget gjorde jag det också. 

Aj löv jo, Linus! 

söndag 3 juni 2012

(Oj)

Nu är jag hemma igen efter en minst sagt härlig helg! Den har fyllts med äckligt (oj) marknadsgodis, hemskt (oj) väder, sköna (oj) framträdanden, roliga (oj) människor, kul (oj) bio och en massa (oj) annat. Haha, fult det blev med alla (oj)... Perfekt!

Nej men jag har haft en jättemysig helg med världens bästa pojkvän (ni andra också förstås!). När allt annat suger och jag är på botten, då vänder du mitt humör, hela mig, till topp. Fattar inte vad jag vore utan dig. Det är stört hur jag älskar dig.