torsdag 30 augusti 2012

Awesome day!

Såå... Jag fick sms från SmartEyes tidigare idag om att glasögonen jag beställt äntligen kommit! Fick lite panik i och för sig, haha, eftersom jag inte är van vid så stora bågar... Men isch så snygga dom är!

Innan det var jag på Espresso House med Felice och Fredrik. Mysigt att sitta sådär med en kaffe och prata!

Efter allt det där fick jag ett impulsryck, haha, och åkte till min fantastiske vän Viktor :D kul var det!

onsdag 29 augusti 2012

Impulser... Just gotta love 'em

På väg hem till Uppsala efter en impulsresa till älsklingen i Avesta. Hehe. Haft världens bästa dag trots att vi mest latat oss! (Åt massa kakor som vi bakade sist, mwheheheh)

Hejdå bloggen, hej Spotify

Just saying

Distansförhållanden suger, just saying. Men tack och lov så har jag hittat han som gör det värt det ändå. Älskar dig Linus!

tisdag 28 augusti 2012

"Krya på mig"

Ligger i sängen och har försökt sova sen kl 21. Är helt slut, men det går ändå inte tack vare min sketna förkylning... Har köttat sönder med varmt honungs- och citronvatten, multivitamin, omega3, frukt och värktabletter haha. Men inget vill hjälpa mig. Enda positiva är att jag inte fryser så mycket längre! (T-shirt, tjocktröja, strumpor, sockor, täcke osv hjälper till lite...)

Ska försöka sova igen nu. Annars blir det varken skola eller jobb imorrn... NATTI

tisdag 7 augusti 2012

Påkörda

Tror ni inte att nån idiotisk fransman kör över på pappas sida av vägen och kör in i oss? -.- som tur var blev det inte en "hel-krock" utan det var bara backspegeln som kapades.

"Bara"...

Andorra

Okej så, jag och familjen är på väg till sydfranska kusten för att sola och bada. NU SKA JAG BLI BRUUUN! Hehe.

Har vart i Andorra sen runt lunch nån gång, men det sög hårt tyvärr. Restaurangen vi åt på hade sjukt otrevlig personal, maten var inte OK och allt som fanns att kolla på var tantkläder haha.

Men något bra fanns det iaf! Köpte mig en fet klubba (yay) för knappt 1,5€ :D

söndag 5 augusti 2012

Paris, du sköna

Detta är antagligen den vackraste staden jag någonsin sett. Upplevelser och minnen för livet!

fredag 3 augusti 2012

torsdag 2 augusti 2012

Paris

Okej, detta blir antagligen kaos i och med att jag skriver med ett franskt tangentbord. Haha. RIKTIGT kaos, i alla fall för mig... M:et sitter där Ö och dom bokstäverna brukar sitta och Q och A har bytt plats... Dessutom behöver jag klicka runt över hela tangentbordet för att kunna hitta punkter och alla andra tecken. Haha, dör...

Nej men ah. Är i alla fall i Paris just nu och det är sjuuuukt fint!! Kom hit en timme efter midnatt kanske, men det lilla vi sett hittills är nice. Riktigt nice.

Dock dags att sova nu. GODNATT!!

onsdag 1 augusti 2012

KFC & camping vid havet

Wow. Är inne i ett litet, litet samhälle i Holland nu. Tror själva staden heter Makkum eller nåt liknande :P det är i alla fall huuuur fint som helst här! Jag dör lite <3

Men ah. Vi övernattade på en sjukt härlig camping inatt. 4-stjärnig var den ;) nej men vi fick den absolut sista platsen eftersom hela feta campingen var fullbokad... Fattar ni att den låg precis vid stranden? Vid HaVeT?!

Har dessutom hunnit in på KFC (Kentucky Fried Chicken). Sååååå gooooott...

Aj em dajing.