söndag 9 september 2012

Kaos

Okej, så min blogg är kaos just nu. Råkade ändra hela designskiten och nu får jag inte tillbaka det gamla... Haha. Aja. Ska fixa det så fort jag kan. Ignorera det tills jag gjort det, hehe.

Efter en awesome helg med Linus (trots alla tjejers fiende - mensvärken) ska jag koppla av lite. Ta en kopp te, läsa en bok. Eller så tar jag bara och lägger mig istället... Får se ;)

Godnatt i alla fall!


lördag 1 september 2012

Nypremiär!

Alltså jag är helt slut efter nästan 2 timmars träning. Första gången på gymmet sen någon månad tillbaka. Dessutom har jag inte tränat ordentligt (2-3 ggr/vecka) sen december typ... Pinsamt och dåligt. Men nu är jag igång igen även om jag börjar smått!!

Målet är eventuellt (haha jag har inte bestämt mig än) maraton nästa år!

Hemma för mig - bildbomb

Vill tillbaka, hem till Schweiz. Även fast jag vuxit upp helt i Sverige och bara vart på småvisiter (2-3 veckor i taget) varje år i Schweiz så är det där mitt hjärta är just nu. Saknar mina farföräldrar, kusinerna, släktingarna, vännerna. Saknar att vara omringad av berg, glädjen att allt inte är lila platt som i Sverige. Saknar språket, maten.

Jag saknar allt som har med Schweiz att göra.

Farligt

Den känslan...

Ni vet när man har typ sjukt bra planer för något? Och så kommer ett samtal som i samma sekund saboterar alla dom sjukt awesome planerna? Den känslan... Så himla värdelöst