onsdag 31 oktober 2012

Daimkakor och Big Bang Theory

Sitter och kollar tv hemma hos Gustavsson, dricker te och äter en macka. Ifall ni undrade alltså ;) nej men Linus är och jobbar så har inget att göra. Tråkigt att lägga sig också. Måste säga att det är betydligt roligare att se Sheldon citera Spiderman i BBT för att impa på tjejen. Gölligt!

Själv har jag impat ("...") på min duktiga genom att baka goda kakor. Eh, ja nästan i alla fall. Blir en kaka för mig ny och sen godnatt!

söndag 28 oktober 2012

Lml

Jag dör. Vaknade med migrän imorse och den har fortfarande inte släppt helt. Och just idag när jag ska iväg med Charlotta och Marielle för att fotas och allt. PERFEKT! Men jag överlever nog, haha.

Dags för en skön dusch. Hejs!

onsdag 24 oktober 2012

Here we go again

Ajdeeee

Idag har vart en fuuullproppad dag (bortsett från förseningar och annat trams från min sida). Har vart i skolan  för första gången på över 5 veckor. Wow. Känns konstigt, men så sjukt skönt! Jag trodde verkligen att ingen skola på över en månad skulle vara latch. I was wrong.

I alla fall så fortsatte det med ett nästan 2 timmar långt möte med skolans elevkår och Tove som var på besök. Kul! Dessutom (!) så har skolkatalogen för Uppsalas gymnasieskolor kommit nu! Ih jag döör. Mitt kort var hemskt haha, ser ut som om jag sitter och sover i stolen. Synd, men men. Sitter och tröstar mig med denna låt.


Puss

torsdag 11 oktober 2012

Gissa kakan

Blev sugen på att baka. Here comes the result! :)

tisdag 2 oktober 2012

L.O.U.D L.O.U.D

Woho, I'm back!

Ligger i sängen och har paartyyy i mina lurar :D ("nya" Koss som är feeeta). Helt underbart. Är på sjukt humör och hoppas att det håller i sig till åtminstone imorrn.

Blev förresten fotad för UNT idag. Scary. Får se om bilden ens kommer med i tidningen haha.

Godnatt