lördag 29 december 2012

018, bäst

Spenderar kvällen på stan med finaste Charlotta och just nu sitter vi på Café 018. Ett av dom skönaste ställena jag vart på på länge, haha.

Ägaren är asskön! Det första han gjorde när vi kom in var att ge mig komplimanger för mina glasögon och sånt. Sen gav han både mig och Charlotta extrapris på kaffe :D

Är inne på min 3e kaffekopp nu som han bjudit på - och inte vilket kaffe som helst heller, han skummar varm mjölk åt mig och har i. Hihi.

Min kväll är gjord!



fredag 28 december 2012

Shopaholic

Mellandagsrean har gjort mig nästan helt pank. Marielle var också med på ett hörn och hjälpte till, haha. Kom hem med liiite fler kassar än beräknat.

Det slutade med två kavajer, en skinnjacka och en tubhalsduk, ett par shorts och två par jeans, en t-shirt och en skjorta, en väska, pyjamas-shorts, örhängen och ett karma-armband. Tänkte lägga upp bilder på allt, men min kamera är död och jag orkar inte fixa med telefonen haha. Bilder kommer upp allteftersom istället :)


torsdag 27 december 2012

Kvällens sällskap, vi saknar dig ❤

Edvin Berg, du är mitt sällskap ikväll. Tänker på allt som varit och är så tacksam över hur du berört mig och alla i din omgivning. Trots att vi inte kände varandra så bra är jag tacksam att jag fick träffa dig!

Lite av Edvins musik (det jag lyssnar på för tillfället) får du om du klickar här.

Vila i frid, Edvin 


Gratis är gott jobb är kul hejdå

Alltså, Wrapp. En av nutidens bästa påhitt! Att skicka presentkort till folk utan någon som helst kostnad... Jag verkligen dör. Älskar det! Har suttit och letat igenom min egen Wrapp nu ett tag sen jag kom hem från jobbet och det har slutat med ca 6 filmer på CDON, en bok på Adlibris och lite grejer på Nelly. 

Iiiih :D 

Dags för lite Sheldon och Big Bang, hjälp vilken härlig kväll jag har. 

Lite införskaffade grejer från tidigare idag (Känsla of Sweden):





tisdag 18 december 2012

Härlig dag. Inte

Ligger i min säng och försöker sova. Det går dock inte för tankarna flyger o far i mitt huvud som jag vet inte vad. Inte kul.

(Min mentor kallade mig idiot och klant tidigare idag, vilket gjorde mig på superbra humör. Lovar. Dessutom satte jag nyss en stor klunk vatten i fel strupe).

Kvällen fuckar ur och gör min redan äckliga dag värre

LOL

Hemma i sängen nu igen efter en mysig helg hos älskling :) har haft det superbra större delen av tiden och dessutom haft sällskap av massa goa vänner. Mys!

Godnatt-bild får ni också, hejs





onsdag 12 december 2012

Världens bästa :)

Har haft en supermysig dag! Sov först alldeles för länge, sen åkte jag till Linus och var med honom. Skruvade ihop lite möbler och åt en romantisk pizza dom han överraskade mig med ;)

( Missade dock 12/12-12 12:12... Såg det när klockan var 14 över haha )

På väg hem till Uppsala nu för att skriva klart ett tal inför Svenska Nationella.

Hejs



1 (underbart) år!

Idag har jag och världens bästa, mest underbara kille varit tillsammans i 1 år! Är så glad att jag har dig i mitt liv. Utan dig är jag ingenting. Du gör mig lycklig!

Tack för att jag får vara bara din och du bara min.

Jag älskar dig Linus!



måndag 10 december 2012

Härlig måndag

Lediga dagar - jag älskar dom! Speciellt efter en helg med massa spring och kul grejer. Har haft det mys med älsklingen (+ familj och vänner) men som alltid lyckas jag vrida på dygnet samtidigt. Somnade inte förrän 3-4 inatt så tog mig en rejäl sovmorgon nu på morgonen! :D 

Som den fantastiska storasyster jag är ska jag nu ner och hålla lillasyster Esther sällskap medan hon bakar äppelmuffins. OMNOM. 

Hejs 


fredag 7 december 2012

It's a fu**ing alarm

Skönaste sättet att vakna på måste ju vara när ens lillasyster kommer in i rummet och skriker. KUL!

Att jag ställer 4 alarm på högsta volym som går nästan direkt efter varandra betyder inte att jag vill störa henne. Det är mer ett försök till att försöka vakna. Men nej, tydligen inte.

Så idag när jag då sänkte alarmets volym pga hennes dryga tjat, ja men då försov jag mig en timme istället.

Härlig start på en redan sur dag

tisdag 4 december 2012

Högskola till hösten!

Äntligen vet jag vad jag vill göra! Först och främst ska jag ju plugga av allt skit jag har just nu och ta studenten och efteråt ska jag resa eller jobba ett tag. 

Sen till hösten kommer jag börja läsa Grundlärarprogrammet - inrikting F-3, antagligen i Falun :D det är en 240-poängskurs vilket innebär ytterligare 4 års studier, men nu har jag ju faktiskt ett mål. 

Yay!