onsdag 29 februari 2012

Migränmusik

Hemma från skolan idag pga äcklig migrän... Hade dock mysiga Lotta här inatt så jag mår ju nästan bra nu ;) nej men migrän suger hårt.

Ligger och njuter av lite skön musik och försöker få tiden att rulla.

måndag 27 februari 2012

Blogga i badet...

Det här är första och antagligen också den sista gången som jag bloggar från badkaret. Haha. Har panik och det känns som att telefonen ska plumsa i... Borde dessutom gå upp innan jag slumrar till helt. Bläh, jag är så trött...

Fatta att jag blivit så äckligt "bekväm" av mig. Jag menar... Blogga - i badet? Cp.

tisdag 21 februari 2012

Kanondag i kanonbacke med kanonkille, kanon!

Ligger på sängen och smyglyssnar på Linus arrangörsmöte. Han vet iofs om det... Men inte dom andra, hehe. Kul liv.

Håller dock nästan på att dö av förkylning och (snart) träningsvärk här borta. En hel dag i backen är KUL men inte okej för sjuka lungor ;) tackar dock Linus för en jättebra födelsedagspresent!

(Det ska tilläggas att jag saknar min Lotta. MASSOR!)

Hejs

måndag 20 februari 2012

Yeah

Hej och godnatt från ett hett Avesta... (nej, ingen update)!

fredag 17 februari 2012

Jag vill leva, jag vill dö i Norden

Uppländska, engelska och finska. Är det verkligen tåget mot Avesta jag sitter på? Hoppas det... Annars har jag segat runt med 3 väskor och en påse i onödan, haha.

Lov i 10 dagar = packning för 3 veckor...

Hejs

torsdag 16 februari 2012

Mens - bra för psyket?

Ligger hemma i sängen, har hemsk mensvärk och känner mig dissad av allt och alla. Har dessutom pappas stora fleecetröja, Esthers fula lilla mössa och mammas tofflor på mig just nu - är supersnygg måste jag säga!

IDAG ÄR JAG PÅ TOPP...

onsdag 15 februari 2012

Tonight I feel invincible

Idag är en ny dag med nya möjligheter och jag tågar iväg mot jobbet - redigt trött, men glad.

http://www.youtube.com/watch?v=NU-zC1spTfw&feature=youtube_gdata_player

Hejs

tisdag 14 februari 2012

Ti amo, Linus

Idag är det ju som sagt Alla Hjärtans Dag som vi alla vet, och därför vill jag säga en liten sak. Tre ord - så enkla, men så betydelsefulla. Jag försöker berätta det för dig så ofta jag kan och du ska veta att jag alltid menar det jag säger - när jag är arg och sur stämmer dessa tre ord också, även fast det kanske inte märks. Men allra mest vill jag att du ska få höra det idag. Just för att det är vår dag idag, "Valentine's Day".

Wo ai ni. Kocham Ciebie. Mina rakastan sinua. Ya tebya liubliu. S'agapo. Ti amo. Ich liebe dich. I love you. Jag älskar dig.

V-day

Uhffff, vilken lång dag... Har vart vaken i bara 12 timmar (jobbat 7 av dom iofs) men ändå är jag helt slut. Dock är det ju värt allt slit eftersom det ger mig en saftig lön, hehe.

Så ah. "Alla hjärtans dag" har för min del alltså spenderats på jobbet + 40 minuter på ett café med bästa Lotta. Enda problemet på cafét var att det satt en massa söta par runtomkring oss. Och vi var liksom forever alone, haha. (Inte jag egentligen, jag har ju min älskling i Avesta). Men där och då var vi i alla fall patetiskt ensamma. Hehe.

Kulliv.nu

måndag 13 februari 2012

Hanna...

Hanna är trött. Hanna ska upp och jobba imorrn. Hanna borde sova. Hanna väntar på ett samtal. Hanna vill sova. Hanna är lite korkad.

Hanna säger "Hejs".

(Hannas hår börjar apropå ingenting bli ganska långt nu...)

Farväl, oh dalmasarnas rike

Snart hemma i Uppsala igen. Usch och fy och blä. Känns ju skönt på ett sätt, men det är så jobbigt också... Vill vara kvar i Avesta!

Du vet den där låten jag la in i förra inlägget förresten? Mina öron blöder snart sönder pga den, hehe. Och hjärnan... Men det är det värt - den är grym!

Hejs

Somebody That I Used To Know

Här sitter jag och väntar på att Linus ska sluta jobba så jag kan få hitta på något vettigt. Nu har jag liksom bara suttit i köket eller på rummet framför datorn, ända sen jag vaknade. Haha. Jag har till råga på allt lyckats bli beroende av Travian. Kul liv!

Återupptäckte förresten just en gammal låt. Helt underbar är den!

Hejs!

söndag 12 februari 2012

En banan till en hemlös

Jag hade med mig en banan i väskan för att ha på tåget, har inte ätit nån frukost nämligen. På håll ser jag en man som sitter hopkrupen vid en vägg. Trasiga skor, trasig jacka, en tom kopp framför sig. Han såg så hungrig och ledsen ut. I alla fall så gick jag fram och frågade om han ville ha en banan. Det bara lyste ur hans ögon då.

Kanske gick jag bara på ett "ge mig pengar-trick", men det känns bra att veta att en banan som jag kan få tag på - hur lätt som helst - kommit till nytta i en hungrig mans mage.

En banan åt en hemlös. Så svårt var det ju ändå inte?

Hejdå Uppsala

Sitter på bussen mot stan för att ta tåget till Avesta. Äntligen på väg!

Idag blir en grym dag! Solen skiner, fåglarna kvittrar (halvt), har nyrakade ben, humöret är på topp och jag är i god tid för en gångs skull. Underbart!

Det enda som skulle kunnat vara bättre just nu är om lilla pappa inte vore sjuk...

Hejs!

P-A-R-T-E-Y

"Manboy, manboy, you can call me maaanbooooy. Woo-oo-oooo, maanboooy." Så klingar det i mitt huvud just nu. YEAH.

Har precis kommit hem från en dunderfest för Charlotta och Zelina. Är ju redigt trött nu kan jag säga... Mat, dans, lek och tok, paaarteeey. Jodå, då får man vara trött!

[Linus sitter och stressar mig just nu... GAHH. Han ska upp tidigt imorrn och jobba men vägrar att lägga på innan jag stängt av datorn. Smart kille... Hehe.]

Så........ good night!

lördag 11 februari 2012

They see me feeding on the laaaane [Rolling in the deep]

Sitter och ska precis börja en match LoL och Teo (en kompis) som ska vara med är seg som stryk... KUL! Nooot. I alla fall så är jag grym, nästan bäst till och med. Jag feedar aldrig, bara one-shotar hela tiden + gör liiiite KS.

Fast kanske inte ändå... Jag suger. Hårt.

fredag 10 februari 2012

1000 kr rikare...

Wiho! Hemkommen från en toppendag i alla fall. Snittade 4 order i timmen vilket betyder 125 kr timmen!

YEAH!

Nu ska jag och mamma iväg och köpa skräpmat ;) McD - here we come!

Så känner jag

Sitter på bussen och dör lite. Är på väg till jobbet/praktiken men är som sagt inte taggad alls. Vill bara ligga hemma hos Linus och sova just nu... Typ så känner jag.

Hejs.