torsdag 31 maj 2012

Gråt inte älskling

Säger godnatt med en fin låt. En av mina favoriter!


Träningsvärk, underbart!

Wow. Har just tentat av engelskan och biologin (uppsats om GMO som skulle lämnats in i ettan, haha). Känns sååå skönt! Har bara lite psykologi och matte kvar nu. Kanske ett litet prov i näringslära också  ;) dessutom var jag och tränade för första gången på cirkus 7 månader ikväll. Har saknat den där känslan av sjukt äcklig träningsvärk och nu har jag äntligen (?) fått känna den igen... Efter typ 1-2 timmar helkropp på gymmet är jag ganska slutkörd, speciellt i benen, rumpan och magen. Eller typ bara hela kroppen. Ghaha.

Men ja ä' inte bitter!

Det enda lilla problemet kan bli att ta mig till skolan och sen tåget imorgon... Blir intressant! Ska försöka plugga lite till nu, sen sova. Hejs!



onsdag 30 maj 2012

Kvävd

Nu är ett sånt där perfekt tillfälle att gräva ner sig nånstans och stanna där ett bra tag. Har inte migrän, feber eller något i den stilen och ändå känns det som om hela jag sprängs. Jag är stressad till tusen och bara allmänt obalanserad. Känner inte att jag bryr mig ett shit om någon eller något just nu heller. Vart är Hanna på väg? Snart sprutar väl tårarna och huset lär fyllas med skrik. Undrar hur det här slutar...

Fastän mitt rum är tyst och egentligen ganska "skönt" så vill jag bara härifrån. Vill ut. Vill hitta mitt eget. Kvävs just nu.

tisdag 29 maj 2012

"Knowing that ...

... someone actually gives a shit about me is one of my favorite things in the world."

Sitter och väntar på bussen hem nu efter jobbet. Shit, tjänade 1300 på fyra timmar. (Hej jag blir rik).

Grymt jobbat, Hanna! Jomen tack, Hanna!

Pluggfeber

Ni kan inte gissa vad jag sitter och gör. Jag - Hanna, antagligen den lataste människan i detta universum - sitter och pluggar. Och inte nog med det! Jag tycker det är kul! Har gjort klart ett arbete i tyskan, gjort både "uppsats" och redovisning i samhällskunskapen tills imorgon och nu sitter jag med psykologin. Så stört kul! Trodde aldrig jag skulle säga något sånt, men jo. Tydligen.

Nu är det dock sovdags. Skola kl 10 imorgon, hAjDu.


måndag 28 maj 2012

Flytta på dej

Det här är min nya drog. Den är SÅ fast hos mig. 
Sanningen är, jag är som du
Sanningen ser, du fucka ur
Låter såhär, du måste flytta på dig

Inget du sa, var någonting bra
Inget du var, ville jag va
Ingenting alls
Du måste flytta på dig

-

Följer med in, följer med ut
Följer mig dit, följer mig runt
Vad vill du ha
Du måste flytta på dig

Slösa min tid, släpp mig fri
Vi är passé, fattar du de
Köra igen

-

Dom säger att det bara är saker som man ser
Men jag vill veta, måste veta mycket mer
Ja bakom molnen skymtar mer än horisonten
Psyket det är komplex med alla sina monster

Dom säger att det bara är saker som man ser
Men jag vill veta, måste veta mycket mer
Ja bakom molnen skymtar mer än horisonten
Psyket det är komplex med alla sina monster


Hör upp, du måste flytta på dig



Alltid lika kul


Hej, jag dör. Hahaha, så kul.



Alis Volar Propriit

Sjukt sugen på att skaffa en tattoo. Har kollat runt massor, både internet och irl, och (gahh!) så snyggt det är. Den ska vara typ vid revbenen, eller vad stället nu heter, och jag är ganska säker på en variant. Men vi får se hur/när/om det blir.

"Lord, help me to remember that nothing is going to happen to me today that you and I can't handle together."

lördag 26 maj 2012

Little things

Sitter i bilen med Linus och åker genom ett soligt Dalarna. Har haft en mysig dag i Leksand, först på en medeltidsmarknad där vi köpte enbärsmust och brända mandlar. Efter det fick vi en impuls och åkte till Siljan i Rättvik. Fanns en sjukt fin brygga/uteplats där vi käkade glass och hade det gott. För min del blev det dessutom årets första dopp utomhus (fötterna höhö).

Nu hem till Avesta igen via Falun. Hejs!

fredag 25 maj 2012

"Matvrak igen"

STÖRT NÖJD! Åt typ massor idag :D jämfört med innan iaf. Snart kan jag återgå till McD 7ggr om dagen, haha eeller inte. Nej men isch vad jag mår bättre nu. Längtar inte till att bli sjuk igen... Eller jo, kanske om jag går ner 3kg igen bara pga det? :P hittade förresten 400 CHF idag som jag glömt, vilket motsvarar 3000 kr. Kööörkoortspeeengaaaar. Yay. Jag är damp.

Dags att sova. Imorrn blir det skola!

torsdag 24 maj 2012

FYRA VECKOR!

Insåg just hur mycket jag saknar denna brud... Bara fyra veckor kvar nu, Felice! GAAHHH. Plus den vecka som jag är borta i Jönköping då, mohaha. I love you girl!

Och HEJ, jag är blek men försök ignorera det ;)

 

tisdag 22 maj 2012

Slut tjej

Hemma med feber, magsjuka och huvudvärk. FANTASTISK blandning. Eller? Har inte kunnat äta ordentligt på sjukt länge nu, haha. Lite dumt chips i söndags kväll, smörgåsrån igår morse som inte stannade i magen särskilt länge och idag har jag lyckats få i mig ett halvt äpple och en klick yoghurt. Usch, jag är hungrig... Inte blir det bättre av att systrarna sitter och äter cupcakes bredvid mig haha.

Fatta en stooor tallrik med varm, färsk mat. Sen en skön, sval säng. Vill sova. Sov från 23-24 igår till kl 2 inatt, låg och tuggade på en äppelbit resten av natten fram till kl 8, haha. Helt slut.

"Krya på mig"

torsdag 10 maj 2012

You have annoyed the monkey

Sitter i skolan och väntar på att engelskan ska börja. ÅH, vad jag har vart duktig och hunnit med allt idag. Eller? Jo faktiskt, men jag har stressat som ett as. Självklart råkade jag dessutom kolla på mitt gamla schema imorse som visade att jag började 12.10 så jag skyndade mig att rasta Hugo, gick till McD för jag trodde att jag inte hann till matsalen (+ jag var forever alone) och sen stressade jag hit.

Kul liv!

När inga dök upp där runt 12 så trodde jag lektionen var inställ och gick in och kollade på hemsidan om det stod något. Nix! Där visades bara mitt schema. Gissa vad jag såg där? Att min lektion börjar 14.15. GAHH. Så nu sitter jag här och dampar, utan dataladdare dessutom... Så fml, det här är ingen bra dag.

onsdag 9 maj 2012

Jobbintervju

Sitter och dör av nervositet i ett kontorskök. Att invänta en arbetsintervju är aldrig lätt, hehe. Dock så kommer det nog gå så pass bra att jag får åtminstone deltidsanställning från och med snart... Kontakter lönar sig!

måndag 7 maj 2012

"I've got the moves like Jäger"

Sitter och försöker läsa in FekB (en 150-poängskurs) på 2 veckor. Det är stört mycket kaos. Och mitt i det så börjar jag och dagdrömma om att dansa. Kan säga såhär att min dans var inte särskilt graciös... Hehe. En fullgubbe dansar bättre än jag.

fredag 4 maj 2012

Liksom lite random sådär bara

Kan inte sova så ger er en bild på min snygga vän och en random kille istället. Tänk så trevligt...

Hejsvejs.

torsdag 3 maj 2012

Lolnope

Sitter och har absolut ingen aning om vad jag egentligen gör. Har slösat bort typ hela veckan (nästan) på dator och telefon. Suck... Imorrn gör jag dock lite nyttiga grejer. Det har blivit dags för Engelska B, NP. KUL! Lolnope. Nej men sen efter provet drar jag till Linus och Avesta och har det trevligt.

Nu ska jag sova. Måste bara avsluta en god liten latte först... Hejs!

(Här får ni en bild på min otroligt heta rumpa med stört snygga pyjamas-shorts... Lolnope.) Hahaha.

tisdag 1 maj 2012

Uppsala, here we come

Det blir inget quadra-derp. Tyvärr, Linus. Tänkte istället informera er alla om att jag är på väg hem igen från Avesta med lillasyster. Ni kan ju skriva upp det om ni vill...

Har haft två stört mysiga dagar med majbrasa, bilturer och skogsmys. Så tack till er familjen Gustavsson (och respektive, höhö). Blir dock faktiskt tillbaks dit igen nu på fredag för att gå på Closer. Skoj, haha.

Blir skönt att få sova nu om bara en stund... Hejs!