tisdag 31 juli 2012

Hejdå Danmark, Hej Tyskland!

Okej så aah. Vi har vart i Danmark sen igår men nu börjar vi, efter frukost, bråk, dusch och massa annat, röra oss mot den tyska gränsen. Wiiiie. Det blir så kul att inte kunna använda internet eller smsa/ringa! Not.

Nej men. Ha det fint så hörs vi :D

Hanny Potter

Luuuu. Hittade ett par glasögon häromdan som jag blev helt jättekär i! Hihi :D vad tycks? Har inte köpt dom dock ;)

söndag 29 juli 2012

Hejdå Sverige!

Okej så, jag sitter på rummet just nu och har precis packat klart inför den 3 veckor långa husbilssemestern i Europa som egentligen skulle börjat vid lunch... Det är kaos. Dock är vi nog på gång snart, eller i alla fall så fort vi har ätit lunch på Ikea. Haha, jag kan säga såhär att försenad är bara förnamnet på vår familj.

Nej men ja alltså typ bah jo liksom.

Dags att dra. Får se om jag skriver nåt under tiden vi är borta. Internet utomlands är ju så dyrt... Kul blir det i alla fall! Italien, Frankrike (PARIS!), Schweiz, Tyskland, Holland. Får se vad mer det blir. Hihi.

fredag 27 juli 2012

"Sorry sorry"

Hatar långa och dryga blogginlägg. Dvs, den sortens inlägg jag skrev nyss... Kul. Så här kommer ett kort, nästan inte drygt, istället:

"Det går inte och när det går, ja då går det inget bra."

Insåg att jag inte alls vill vara själv här just nu. Jag behöver en Linus-kram...

Läses på egen risk

Asså, jag avskyr redan detta inlägg... Så:

Äntligen hemma i sängen. SJÄLV. Har vart på LO hela dagen typ, det vill säga vart instängd bland flera tusen människor (tänk er en liten bikupa fast i vår storlek) i flera timmar. Panik! Har hällt i mig kaffe i stort sett hela dagen, ätit hela tiden och nästan spytt på grund av smärtan i handleden. Kalla mig pussy, jag bryr mig inte. Blir det inte bättre snart tror jag den får amputeras bort haha. Nej men att inte ens kunna köra bil eller sätta upp håret pga det? Kaos.

(Det här inlägget blir bara värre än såhär. Den som vill lyssna på mitt klagande: fortsätt scrolla!)

Tror ni inte att allt har gått åt skogen idag? Började på morgonen när jag missade ett samtal från jobbet ("Hej, snälla jobba idag, vi är så få"), vilket innebär mindre lön haha. Insåg sen att jag inte orkade tvätta håret eller raka benen så det blev en halvful tofs och hudfärgat nylon på benen. Missade bussen till stan och kompisarna så blev kvar hemma och tvättade sängkläder istället... När jag väl kommit iväg sen, ja då går strumbyxorna sönder och tofsen blir ännu mer kaos. Så..? En till tur hem igen för att raka benen (YAY) och fixa till sig. (Måste säga att jag blev sen till LO bara pga beslutsångest inför klädvalet, haha). Dock så kom jag fram till slut med kompisar och föräldrar och (!!!) en av de mest positiva grejerna på hela dagen: jag gör den snyggaste parkeringen jag NÅGONSIN sett. Höhö. Dock höll det inte så länge i och med att ingen tydligen fick stå där. På... Parkeringen...

K-A-O-S.

Hej, jag heter Hanna och är glömsk. Tror ni inte att jag lämnade både jacka och tröja hemma? Jo. Och då blev det förstås svinkallt, kvällen till ära = köper kaffe bara för värmens skull. Så jag är väl typ nere i koffeinkicksdalen nu (eller vad det nu kallas).

Nej men, dags för mig att sova. Ska tycka synd om mig lite till bara. Godnatt!

onsdag 18 juli 2012

Roadtrip

Oj, här var det nästan lika tomt som i plånboken! Antar att jag vart för busy för en update ;p

Jag och Linus har vart ute på massa skoj och mysigheter dom senaste dagarna! Började med 18-årsfest för Marielle och utgång på fredagen. Dagen efter var det sagt att vi skulle ha grillkväll i stan - MEN.... Tror ni vädret tillät det? Nix. Av dom 30-40 pers som skulle komma blev vi som mest 10. Haha. Men det var kul det med :P

Söndag förmiddag lämnade vi Avesta och åkte mot Karlsborg och Brevik där vi skulle stanna första natten. Blev lite stopp i Västerås för att handla och sen även i Zinkgruvan där vi stannade på kaffe hos Matilda! Mysigt! Sen, några timmar senare slog vi upp vårt tält nästan på stranden i Brevik. Vi både somnade och vaknade till vågor!

Dagen efter gick vi fästningsrundan i Karlsborg (rekommenderas!!) och kollade även deras museum. En pizza senare drog vi oss mot Örebro där vi stannade och såg på bio i dubbelsoffor :D The Amazing Spiderman, inte som man trodde den skulle vara kanske, men bra var den!

Till slut kom vi fram till Skantzö camping där vi överraskade Jacqueline och hennes familj med besök, hehe. Hade en mysig grillkväll vi tre sen med majs, tomater, köttbullar och pasta, haha.

Det enda negativa var att jag blev jättesjuk nu efteråt. Var borta från jobbet och allt blev typ bajs. Snyft... Men men!

Om ni bara förstod hur mycket jag älskar den här filuren... Finns ingen bättre!










måndag 9 juli 2012

Käre värld

"Hujedamig", så länge sen det var nu... Min käre pojkvän påminde mig om att det kanske var dags för en liten update här på bloggen. He was right, hehe. 

Har haft så himla mycket för mig sen sist. Nyhemsveckan där jag arbetade ihjäl mig och lärde mig tycka om kaffe. Kryssning med Felice har jag klämt in också. Så mysigt så! Sen har vi jobbet jobbet jobbet, vilket suger apa. Men pengar får jag ju, så att ah. Hampeveckan var jag också på nu torsdag-lördag. Kul att träffa lite folk igen :) sen var jag hos/med Linus fram till idag. Gullegrisen! Haha, jag är så död.

Måste tillägga att jag saknar min fina Charlotta enormt mycket just nu. Jag är usel på att själv höra av mig, men jag tänker hela tiden. Har faktiskt en liten överraskning till henne (dig, Lottis) när vi ses igen. Men bara en liten en så jag hoppas inte på några förväntningar ;)

Nej, nu ska jag sova för imorrn blir en lång dag med massa äckelbajsjobb. Och ja, jag är mogen idag. Käre värld...

Godnatt