söndag 29 september 2013

Chockad tjej

Okej, jag är halvt i chock just nu. Dom första 2,5 veckorna när jag kom till Stockholm gick jag ner runt 4-5 kg för att jag åt dåligt. 

Pinsamt, haha, men ja. Så kunde det visst gå. 

DOCK, det som är ännu konstigare är att nu när jag äter mer eller mindre normalt så fortsätter jag ändå gå ner. Mycket. 

Jag har gått ner nästan 7 kg totalt sen jag kom hit. Huuur går det eeens? Jag är så confused... 


onsdag 25 september 2013

Otillräcklig

På väg hem från Café Liv inne i stan nu. Är helt slut i både kropp och huvud... 

Man tror inte att det är så mycket att göra egentligen, men många av människorna som kommer dit är så sargade och bara att vara i deras närhet tar på krafterna och hjärtat. 

Jag skulle så gärna vilja ge dom allihopa av min tid och bara finnas där för dom. Fixa ett boende, jobb och mat. Men det går inte. 

Känslan av att inte räcka till, att inte ha något annat än ett lyssnande öra att ge dom, är verkligen hemsk. Det känns lite som att en del av mitt hjärta slits sönder varje gång jag träffar dom. 

Hemlösa. Hungriga. 

Jag ber varje dag att Gud ska göra ett mirakel i deras liv, att dom ska få känna hans kärlek. 

Men det känns inte bra nog från min sida. Inte tillräckligt. Jag vill så mycket mer än så. 

 






tisdag 24 september 2013

måndag 23 september 2013

Meh

Trodde jag skulle får sova tidigt idag, men icke. 

Hade ju prov imorse kl 8 på första boken vi läst och fick då för mig att jag var klar med plugget för dagen. Det visade sig vara väldigt fel... Hela arbetsboken som vi har ska tydligen fyllas i och lämnas in också. 

Minuspoäng till mig. Hehe. 

Så nu, istället för att sova, måste jag stress-fylla i boken så den kan lämnas in imorrn. 

Cèst trés bien! Inte. 

Till råga på det är jag hungrig som ett as men pallar inte slänga ihop något... Heja! 

 




söndag 22 september 2013

I'm a happy mess

Innan jag börjar babbla massa strunt här vill jag bara passa på och gratta min fantastiske vän, Johan, som fyller 20 idag. 

STORT GRATTIS! Önskar dig en fantastisk födelsedag och Guds rika välsignelse i ditt liv. You are an amazing friend and I love you! 


Men. Till det jag skulle säga. Jag DÖR inombords. Jag trodde att jag bränt alla mina broar, men efter denna helg så inser jag att det kanske inte är för sent. 

Vet att det bara är en del som förstår vad jag pratar om, haha, men jag är som på rosa moln just nu. 

Lycka. 


lördag 7 september 2013

He did it again

Jag är helt slut efter den här dagen. Sov 4, nästan 5, timmar inatt och jobbade 10. Fick sluta redan kl 18! Ibland är dom schyssta, cheferna. Haha. 

I alla fall så kom pappa och mamma förbi med mat under dagen då jag glömt ta med mig ordentligt att äta. Lyx! Jag är verkligen inte en morgonmänniska alltså... 

När vi sen satt och åt (eller, jag åt och dom kollade på) la mamma märke till mina byxor som jag lyckats ha sönder ish under jobbet. Kaos. Helt slitna alltså. 

Men ja, från ingenstans började dom fråga vart jag köpt dom, vad det var för modell och storlek, samt vad dom kostade och sa typ "Gumman, du behöver nya". Precis vad jag tänkt i en månad. 

Sen från ingenstans när jag kommer hem från jobbet räcker dom över ett par nya jeans till mig. EXAKT dom jag behövde/ville ha. 

Det otroliga är att jag bara förra veckan bad Gud om ett par nya byxor, eftersom alla pengar jag har går till plugget och jag då inte har råd med nya kläder. 

He has done it again. I'm just so amazed. Blessed!  


Tips från coachen

Sitter på pendeln mot Uppsala. Ska bli skönt att få sova i sin egen säng igen. Tror jag underskattat det rejält. 

Ska försöka fixa lite matlådor nu till helgen då jag jobbar 11-timmarspass två dagar i rad. Kaos. Men cash is king som dom säger. 

Uppsala är skönt, ja. Det är liksom hemma. Men jag saknar redan Stockholm. Haha "mitt älskade Stockholm". Så knas, men jag känner verkligen så. 

Håller typ på att kissa på mig här, lol. Tips från coachen: Drick inte massa vatten innan du ska åka tåg 2 timmar ish. Ta heller inte med dig en halv liter till som du sen dricker upp under tiden... Hehe. 

Aj min blåsa? Lol. 

 



tisdag 3 september 2013

Kyss mig!

Hade helt glömt bort denna låt från förra årets Melodifestivalen. Blir så glad av den. No kidding! Det är nog en av mina favoriter. Eller vadå "är nog", den är det! 

Så lyssna på den innan ni lägger er så kommer ni somna med ett smile på läpparna. 


Kyss mig! 


... and I'm loving every second, minute, hour

Förstår inte hur detta händer. Trots att jag haft det ganska lätt för mig, så har jag aldrig riktigt vart en skolmänniska. Ändå så vaknar jag upprymd (dock fortfarande lika trött) på morgnarna, glad över att jag ska få åka till skolan. 

Igår satt jag och pluggade väldigt mycket, något jag aldrig gjort på samma sätt förut. Och jag bara njuter av det! 

Kanske har det att göra med den underbara klass jag fått. Kanske också det att jag inte behöver göra det här om jag inte vill. 

Gosh. I'm enjoying every minute! 




söndag 1 september 2013

Tror mitt hjärta blöder

Ligger just nu i en säng i Sthlm och njuter av vetskapen om att jag får gå upp 45 minuter senare än vanligt imorrn. Jippi. Så ja. Jag kallar mig själv numera för stockholmsbo, ish. Haha. 

Antar att jag mer eller mindre flyttat hit nu när jag bara är i Uppsala typ 1-3 ggr veckan? Lol. Älskar det! 

Men. Jag blir gaaalen. Totally freaking out over here. Kaos. Mitt hjärta dör, det verkligen dör. 

Och Veronica Maggio är bra. Punkt.